Koji web hosting odabrati?

Izabrali ste temu o kojoj će te pisati, odabrali ključne riječi i fraze, odabrali domenu koja je slobodna i sada je na redu izbor hostinga koji će zadovoljiti sve vaše potrebe. Da bi vaše web stranice bile vidljive na Internetu morate ih staviti na specijalno računalo koje je 24/7/365 spojeno na Internet. Takve kompjutere zovemo serveri i na njima se nalaze sve naše datoteke koje su potrebne da bi web stranica bila vidljiva i mogla primiti tisuće posjetioca tj. potencijalnih kupaca.

Na Internetu možemo naći tisuće stranih i domaćih hosting kompanija koje nam nude pakete raznih veličina. Od najmanjih paketa na kojima možete imati samo jednu domenu i 100 MB prostora za vaše datoteke do većih na kojima možete imati neograničen broj domena, neograničen broj email adresa, neograničen prostor na serveru, neograničen promet i još mnogo toga.

Ako imate namjeru zarađivati na Internetu, odmah na početku morate odbaciti sve kompanije i njihove pakete koje vam ne nude neograničen broj domena, neograničen prostor i neograničen promet. Možete imati jednu web stranicu i zaraditi s njom ali kolika će biti zarada ako ih imate 10, 50 ili 100?

Ne želim reći da odmah morate krenuti sa izradom 50 web stranica ili blogova ali kad počnete zarađivati sa jednom, vjerujte mi nećete se tu zaustaviti. Ako vam 1 blog donosi zaradu od $100 mjesečno kolika će vam biti zarada ako imate 10 takvih blogova?

Najbolji Hosting

Ako obratite pažnju na omjer cijene i onoga što nam hosting kompanije nude, primijetit će te da strane hosting kompanije nude mnogo više za daleko manju cijenu. Ako prilikom potrage za hostingom obratite pažnju na starost i pouzdanost hosting kompanija, sigurno se nećete odlučiti za neku koja je tek počela sa radom i vi ste pokusni kunić koji riskira svoj novac.

Objavljeno dana